ijssculptuur_bouwen_workshop_003.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_001.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_002.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_004.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_005.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_006.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_007.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_008.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_009.jpg
ijssculptuur_bouwen_workshop_010.jpg
bedrijfsuitje ijssculpturen

Bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen

Algemeen

Bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen? IJssculptuur bouwen in teams is de perfecte teambuilding activiteit voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken. Aan de hand van een vooraf opgegeven thema wordt in teams een ijssculptuur gebouwd. Dit superleuke uitje is het hele jaar te boeken op iedere gewenste locatie, zowel binnen als buiten. IJssculptuur bouwen in teams is uitermate geschikt als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 20 personen.


Bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen? IJssculptuur bouwen in teams is de perfecte teambuilding activiteit voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken. Aan de hand van een vooraf opgegeven thema wordt in teams een ijssculptuur gebouwd. Dit superleuke uitje is het hele jaar te boeken op iedere gewenste locatie, zowel binnen als buiten. IJssculptuur bouwen in teams is uitermate geschikt als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 20 personen.

Het bouwen van een ijssculptuur
Ieder bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen begint met een uitleg van onze enthousiaste, professionele en deskundige instructeurs. Vervolgens verdelen we de groep in teams en maakt u een ontwerp van het te bouwen ijssculptuur. Daarna komt het echte werk. Met tooltjes zoals beitels, een zaagje, etc., wordt van een glashelder blok ijs een mooi sculptuur gebouwd. 

Thema tijdens een bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen
Het thema van het programma ijssculptuur bouwen kan tijdens uw bedrijfsuitje in overleg worden vastgesteld. Dit kan een concreet thema zijn, waarbij iets uit ijs wordt nagemaakt. Dit kan een bepaald voorwerp zijn, maar bijvoorbeeld ook een serie letters die aan het eind van de workshop samen een slogan vormen. Nog leuker is het om met een abstract thema te werken zoals bijvoorbeeld teambuilding, fusie, imago, verandering, visie, etc. Hier moet echt over nagedacht worden en dit resulteert vaak in de meest creatieve ijssculpturen. Eigenlijk kunnen de ideeën niet gek genoeg zijn of ze zijn te realiseren in een ijssculptuur.

Teamwork tijdens uw bedrijfsuitje
Teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning zijn de ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje ijssculpturen bouwen. Onvermoede kwaliteiten van elk afzonderlijk teamlid komen verrassend aan de oppervlakte. De ijssculptuur komt tijdens dit bedrijfsuitje uiteindelijk tot stand door het combineren van elkaars capaciteiten, kwaliteiten en ideeen.

Creativiteit tijdens een bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen
Tijdens een bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen worden alle deelnemers op een uitdagende manier betrokken bij een creatief proces, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Rationele denkpatronen van alledag worden doorbroken om te komen tot nieuwe, onontdekte en creatieve ideeën. Samen komen de teams tot een verrassend resultaat, waar men als groep trots op kan zijn.

Het eindresultaat
Aan het einde van de bouwperiode is er voor de teams de mogelijkheid om de sculpturen van de andere teams te bekijken. Ieder team presenteert hun gemaakte ijssculptuur aan de overige teams, waarna de jury zal beoordelen welk team winnaar is geworden. Indien gewenst kunt u aan uw bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen een prijsuitreiking koppelen..

Glashelder ijs voor een optimaal resultaat
Voor het maken van een ijssculptuur maken wij gebruik van glasheldere blokken ijs. Hierdoor bent u verzekerd van het mooiste resultaat.

Duur: 1,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Programma

Programma: Het programma ijssculptuur bouwen duurt ca. 1,5 uur en is uit te breiden met diverse andere (strand)activiteiten. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget maken wij graag een voorstel voor u op maat.

Locatie

Locatie: Het bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen is in principe op iedere gewenste locatie mogelijk. Op uw eigen locatie? Een vergaderlocatie? De workshop is zelfs op het strand mogelijk. Door de mogelijkheid het smeltwater op te vangen, kan deze activiteit zowel binnen als buiten worden georganiseerd.

Kosten

Kosten: Kosten bedrijfsuitje ijssculptuur bouwen v.a. € 34,50 p.p.
Sterk afhankelijk van het aantal personen. Vraag nu een offerte aan via het tabblad "Offerte"

Bijzonderheden
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Minimaal 25 personen
  • Op iedere gewenst locatie (uw eigen locatie, vergaderlocatie, strand)
  • Zowel binnen (met smeltwateropvang) als buiten te organiseren
  • Te combineren met andere (strand)activiteiten en/of workshops
Cateringprijzen (afhankelijk van de gekozen locatie)
  • Op aanvraag. Wij kunnen suggesties aanreiken van onze horeca partners.

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017