ijssculptuur_bouwen_workshop_003.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_001.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_002.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_004.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_005.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_006.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_007.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_008.JPG
ijssculptuur_bouwen_workshop_009.jpg
ijssculptuur_bouwen_workshop_010.jpg
workshop ijssculpturen

Workshop ijssculptuur bouwen

Algemeen

Workshop ijssculptuur bouwen? Haal ijskoud het beste uit uw team tijdens deze 1,5 uur durende creatieve teambuilding workshop. O.l.v. professionele begeleiding maakt u in kleine teams een ijssculptuur.  De workshop ijssculptuur bouwen is ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding programma of vergaderbreak en te boeken op iedere gewenste locatie. Zowel indoor en outdoor, zelfs op het strand!


Workshop ijssculptuur bouwen? Haal ijskoud het beste uit uw team tijdens deze 1,5 uur durende creatieve teambuilding workshop. O.l.v. professionele begeleiding maakt u in kleine teams een ijssculptuur. De workshop ijssculptuur bouwen is ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding programma of vergaderbreak en te boeken op iedere gewenste locatie. Zowel indoor en outdoor, zelfs op het strand!

Workshop ijssculptuur bouwen
Een workshop ijssculptuur bouwen in teamverband is de perfecte manier om het groepsgevoel en dus ook de sfeer binnen uw bedrijf of organisatie te bevorderen. Daarnaast is het bouwen van ijssculpturen samen met je collega's ook nog eens een superleuke en creatieve teambuilding activiteit, waaraan iedereen kan meedoen.

Na een korte instructie over het gebruik van de materialen en het verdelen van de groep in teams staan onze professionele begeleiders voor u klaar om uw gezelschap te begeleiden tijdens de workshop ijssculptuur bouwen. Met handige tips is een fantastisch eindresultaat verzekerd en omdat de deelnemers aan de hand van een vooropgesteld thema aan de slag gaan, worden de meest uiteenlopende ijssculpturen gebouwd.

Teambuidling tijdens de workshop ijssculptuur bouwen
Allereerst zullen de deelnemers, al dan niet aan de hand van een vooropgesteld thema, binnen ieder team een ontwerp moeten maken voor het te bouwen ijssculptuur. Hier begint het creatieve deel van deze workshop dus al.

Vervolgens kan begonnen worden met het carven (weghakken van het ijs). Hiervoor hebben de deelnemers tooltjes beschikbaar zoals o.a. beitels en een zaagje. Uiteraard ontvangt iedere deelnemer ook een paar werkhandschoen. Let wel op, want eenmaal verwijderd ijs kan niet meer teruggeplaatst worden! De teamleden werken gezamenlijk aan het eindresultaat, waardoor deze workshop garant staat voor creatieve teambuilding. 

Als alle ijssculpturen af zijn, presneteert ieder team haar kunstwerk aan de overige groepen en zal onze deskundige jury uiteindelijk bepalen welk team winnaar is geworden van de workshop ijssculptuur bouwen. 


Locatie
Een workshop ijssculptuur bouwen kan georganiseerd worden op iedere gewenste locatie. Op het strand bij een strandpaviljoen, maar ook op locatie, bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslocatie of vergaderlocatie. Doordat wij ook beschikken over smeltwater opvang kan de workshop ook binnen worden georganiseerd.

IJsblokken
Voor het maken van een ijssculptuur gebruiken wij tijdens onze workshops blokken ijs die glashelder zijn. Hierdoor bent u verzekerd van het mooiste resultaat.

Duur: 1,5 uur

Programma

Programma: De workshop ijssculptuur bouwen duurt ca. 1,5 uur en is uit te breiden met diverse andere (strand)activiteiten en/of workshops. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget maken wij graag een voorstel voor u op maat.

Locatie

Locatie: Een workshop ijssculptuur bouwen kan georganiseerd worden op iedere gewenste locatie. Op het strand bij een strandpaviljoen, maar ook op locatie, bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslocatie of vergaderlocatie. De workshop kan zowel buiten als binnen (met smeltwateropvang) worden georganiseerd.

Kosten

Kosten: Kosten workshop ijssculptuur bouwen v.a. € 34,50 p.p.
Sterk afhankelijk van het aantal personen. Vraag nu een offerte aan via het tabblad "Offerte"

Bijzonderheden
  • Prijzen zijn excl. BTW
  • Minimaal 25  personen
  • Op iedere gewenst locatie (strand, eigen bedrijfslocatie, vergaderlocatie, etc.)
  • Zowel binnen (met smeltwateropvang) als buiten te organiseren

Gallery

Offerte

U kunt via onderstaand formulier direct een offerte aanvragen voor dit arrangement.

Invalid Input

Invalid Input

Wat is uw voornaam?

Wat is uw achternaam?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw postcode?

Wat is uw woonplaats?

Wat is uw telefoonnummer?

Graag een (geldig) emailadres invullen!

Graag hier een datum selecteren.

Graag hier een datum selecteren.

Hoeveel deelnemers zullen er zijn?

Naar welk tijdstip gaat uw voorkeur uit?

Invalid Input

(in Euro's, excl. 21% B.T.W.)

Invalid Input

Ongeldige invoer

Geef AUB aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Ongeldige invoer

Binnen 12 uur een reactie.

U ontvangt altijd direct een bevestiging van de aanvraag in uw eigen e-mail.

Reviews

Lid VeBon

Vebon

Award

zilver 2017